+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Batibouw 2018 • Sibomat: zo bouwen, da's een droom.Ontdek wat Sibomat u meer kan bieden voor uw budget

Bij Sibomat werken we met een vaste prijs, die we samen vooraf afstemmen volgens uw budget. U weet nog voor u begint te bouwen wat het u zal kosten. Zo kan uw budget op voorhand vastgelegd worden. Bij Sibomat dus geen verrassingen en geen onvoorziene kosten. Maar er is meer!

bouwen op maat

Op maat

Sibomat brengt uw droomhuis tot leven. Dat doen wij op uw maat. Heeft u een moderne bouwstijl in gedachten of heeft u het meer voor een pastoriewoning? Wij laten uw persoonlijkheid naar voor komen in uw woning.

volgens budget

Volgens budget

Sibomat heeft voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor uw budget! Tijdens een persoonlijk gesprek met Sibomat bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

volgens timing

Volgens timing

Neemt u graag nog wat meer de tijd om alle opties grondig te bekijken of weet u al perfect hoe u droomhuis er uitziet? Bij Sibomat kan het allebei. Wij werken volgens uw planning!

bouwervaring

Betrouwbaar

Sibomat werkt al 39 jaar met hout, een bijzonder duurzaam bouwmateriaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met expertise bijstaan en begeleiden doorheen uw bouwervaring.

 12 redenen waarom u bouwt met Sibomat

Ontdek uw bouwstijl !
Download uw inspiratieboek.

Bezoek onze stand
Paleis 8, stand 304.

Van zaterdag 24 februari tot en met zondag 04 maart 2018.
Praktische informatie over deze beurs kan u hier terugvinden.

U gaat bouwen? Laat u inspireren!

Ontdek een ruim scala aan bouwstijlen en inspiratiewoningen. Ze zijn de ideale inspiratiebron voor uw persoonlijk woningontwerp.

ONTDEK ONZE INSPIRATIEWONINGEN