+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Bouwadvies op maat

Bouwen op uw maat interpreteren we bij Sibomat zo ruim mogelijk. Het betekent niet alleen dat we de woning bouwen die u in alle vrijheid heeft ontworpen, maar ook dat we onze kennis en ervaring waar mogelijk inbrengen om het eindresultaat naar het hoogst mogelijke niveau te tillen.
 

Ervaren bouwadviseurs

Vanaf uw eerste contact met Sibomat zal een ervaren bouwadviseur u begeleiden. Hij of zij gidst u door iedere stap in het informatie- en beslissingsproces. De Bouwadviseur geeft glasheldere antwoorden bij uw vragen over houtskeletbouw, de bouwkundige mogelijkheden of de geldende wetgeving. Daarnaast mag u rekenen op waardevolle tips die u kunnen helpen de kwaliteit van het eindresultaat te verbeteren.
 

Ontwerpvrijheid

Heeft u al een eigen architect die uw dromen naar plannen vertaalde, en wil u die graag in een houskeletbouw uitgevoerd zien? Dan stapt Sibomat graag mee in uw verhaal. Onze studiedienst vertaalt de plannen naar technische uitvoeringsplannen voor een houtskeletbouw. Daarbij respecteren we het architecturale ontwerp maximaal. Eventuele wijzigingen spreken we grondig met u en uw architect door.

Heeft u nog helemaal geen idee wat voor woning u wenst? Dan helpen onze adviseurs u graag verder. We kunnen u in contact brengen met ervaren architecten. Deze architecten zijn onafhankelijk, maar bewezen  in het verleden al meermaals dat ze ervaring hebben met houtskeletbouw.

En dankzij de begeleiding van onze bouwadviseur komt u snel tot een realistisch uitvoeringsplan zonder in te boeten aan creativiteit.
 

Inspiratiewoningen

Bent u op zoek naar een funtionele en betaalbare oplossing, dan leiden we u graag rond doorheen ons scala aan inspiratie- en voorbeeldwoningen. Deze woningen zijn zo ontworpen dat elke vierkante meter optimaal gebruikt wordt. En toch kunt u ze nog helemaal naar uw eigen smaak en budget inrichten. Ontdek onze inspiratiewoningen.
 

Financieel advies

Naast uw vragen over de woning en houtskeletbouw zetten onze adviseurs u ook graag met de neus in de juiste richting om op financieel vlak ook de juiste keuzes te maken. Indien gewenst, brengen ze u in contact met financiële specialisten.
 

Energie

Natuurlijk kiest u vandaag voor een energiezuinige woning. Sibomat heeft ervaring in de meest uiteenlopende energiezuinige woonvormen: laagenergiewoning, BEN-woning, passiefhuis of nulenergiewoning. Onze adviseurs loodsen u door het beslissingsproces om tot de voor u meest gepaste woonvorm te komen.
 
Kortom niet alleen tijdens het uitvoeringsproces maar ook tijdens de ontwerpfase kunt u op ons professioneel advies rekenen.

Meer info of graag vrijblijvend advies over uw bouwproject?

Neem contact op met uw bouwadviseur!

CONTACTEER UW BOUWADVISEUR