+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Sleutel Op De Deur: verschillende concepten, één proces

Welk beeld u ook heeft van het bouwproces, bij Sibomat geven we er invulling aan. Of u nu zoekt naar een partner voor een instapklare woning, een sleutel op de deur woning die volledig op uw maat wordt gebouwd of een woning waarin u zelf nog de handen uit de mouwen kunt steken, bij Sibomat denken we met u mee.  

Ook op architecturaal vlak heeft u absolute vrijheid: Van werken met een eigen architect over een ontwerper uit ons netwerk tot het aan uw wensen aanpassen van onze conceptwoningen. Sibomat biedt met TensoQuadro en Classico al drie sleutel op de deur stijlen die een waaier aan mogelijkheden bieden om uw grondplan naar eigen wens in te delen binnen een omlijnd architecturaal kader.

Welk concept u ook kiest, we vertalen het ontwerp naar ons unieke houtskeletconcept. Onze vaklui bereiden dat skelet in de best mogelijke omstandigheden voor in onze ateliers. Vervolgens monteren we de structuur op de werf. Vanaf dat moment is uw woning doorgaans binnen 4 maanden klaar om te verhuizen.

In die korte periode kan er altijd iets fout lopen. Op die momenten leert u Sibomat pas echt kennen. Want ook dan kunt u op ons blijven rekenen. Die zekerheid bieden we. Dat bewijst ook onze klanttevredenheidsscore.

Sibomat gaat voor een traject van bouwplezier. Dankzij een vaste timing, vast budget en vlekkeloze service bouwt u met de glimlach. Zo kunt u zonder zorgen en spanning uitkijken naar de eerste dag in uw nieuwe thuis.

 

 Vraag hier uw gratis brochure