+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Bouwen op uw maat

Flexibiliteit nu en later

Iedereen heeft andere mogelijkheden en verwachtingen bij de start van een bouwproject. U wilt een instapklare woning of u zoekt net een formule waarin u zelf de handen uit de mouwen kunt steken. Verwacht u een energiezuinige woning of legt u de lat hoger op een BEN-woning? Bij Sibomat zoeken we samen naar een oplossing die past binnen uw verwachtingen en uw budget.

Afwerking op maat

Bij deze all-in formule krijgt u een instapklare woning opgeleverd. Ons team bouwt uw nieuwe thuis helemaal zoals dat in de voorbereidende gesprekken werd afgesproken. U hoeft alleen maar aan de zijlijn toe te kijken hoe we uw woondroom verwezenlijken.

Wind- en waterdicht

Wilt u op uw eigen financiële ritme bouwen? Dan kan Sibomat voor u een woning wind- en waterdicht bouwen. We zorgen voor muren met ramen en deuren en het dak en binnen dat kader kunt u volgens uw eigen tempo, smaak en budget verder aan slag.

Een tussenoplossing

Voelt u zich niet voldoende zelfzeker om de volledige afwerking van de woning helemaal voor uw rekening te nemen? Geen probleem, dan denken we graag mee om tot een tussenoplossing te komen. In overleg met onze bouwadviseur kunt u bepalen welke werken u zelf uitvoert en welke werken u aan één van onze gespecialiseerde onderaannemers toevertrouwt.

Onze projectleider blijft de werken opvolgen en staat u ook bij met het nodige advies bij de werken die u zelf uitvoert. Indien u wenst kunt u ook op ons rekenen voor de levering van de nodige materialen.

Energiezuinige woonvorm

Ook op energetisch vlak heeft u de controle over uw latere energiefactuur. U bepaalt samen met onze energieadviseurs uw ambitieniveau: van een laagenergie woning tot een nulenergiewoning.

Sibomat heeft ruime ervaring met het afleveren van passiefstandaard gecertificeerde passiefhuizen. Meer dan 80% van onze woningen voldoet overigens al aan de eisen voor de BEN-norm die in 2021 in voege treedt. Kortom, uw Sibomat-woning is waardevast.

Aanpasbare woning

De flexibiliteit uit het bouwproces draagt onze houtskeletbouwwoning zijn hele levensduur met zich mee. Een houtskelet kunt u op eender welk moment zonder veel kap- en breekwerk aanpassen aan nieuwe woonbehoeften. Niet alleen het verbouwen, ook het uitbreiden of optoppen met houtskeletbouw is relatief eenvoudig.

Alles wat u moet weten over houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een populaire, energiezuinige manier om uw droomwoning te realiseren. Ontdek hier houtskeletbouw, van A tot Z.

ONTDEK HOUTSKELETBOUW