+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Instapklare woning

Houdt u helemaal niet van het ontwerptraject van een eigen woning of koopt u liever een woning die tastbaar is, waarbij u ziet wat u krijgt voor uw geld? Ook dan is Sibomat een betrouwbare partner.
 
Sibomat heeft verschillende verkavelingen waarin enkele instapklare woningen beschikbaar zijn. We kiezen onze verkavelingen zo uit dat ze dichtbij belangrijke functies - zoals winkels, diensten of autosnelwegen liggen - maar ze toch genieten van rust en een groene omgeving. Zo vormen onze kleinschalige projecten een mooi kader om buiten te ontspannen, te wandelen of een praatje met de buren te slaan.
 
Binnen die verkavelingen zorgen we voor een gevarieerde mix aan woontypologieën, met vrijstaande, halfopen of gesloten woningen. En zelfs binnen die woonvormen bieden we diversiteit in de afwerking.

Naast de instapklare woningen hebben we immers ook casco huizen waar u zelf nog inspraak heeft in de indeling en afwerking of waar u die volledig zelf op uw eigen ritme verwezenlijkt.
 
Tot slot kunt u kiezen uit verschillende energiezuinige woonvormen. Al onze woningen zijn in hun basisvorm energiezuinig. Dankzij het unieke houtskeletbouwconcept scoren ze beter dan de eisen in de huidige energieprestatienorm.

Maar u beslist zelf nog in hoeverre u die energiezuinigheid verbetert, bijvoorbeeld tot een BEN-woning, passiefhuis of nulenergiewoning. Vanzelfsprekend staan onze bouwadviseurs u hier bij met raad en daad.
 
Kijk snel naar ons aanbod instapklare woningen.

Alles wat u moet weten over houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een populaire, energiezuinige manier om uw droomwoning te realiseren. Ontdek hier houtskeletbouw, van A tot Z.

ONTDEK HOUTSKELETBOUW