Info avond 'Energiezuinig bouwen met

houtskeletbouw' op 20 juni 

Bouwen biedt u een blik op de toekomst. Een woning is veel meer dan een realisatie binnen uw stijl en budget, het is uw thuis waar u een mooie toekomst tegemoet gaat. Daarom is het ook belangrijk om slimme keuzes te maken en toekomstgericht te denken.

Sibomat helpt u om net dié slimme keuzes te maken. Met meer dan 40 jaar op de teller zijn we uitgegroeid tot de referentie voor het bouwen van energiezuinige woningen. Tijdens onze info avond op 20 juni legt ons team professionele bouwadviseurs uit hoe we te werk gaan en waarom houtskeletbouw een slimme keuze is voor een slanke energiefactuur.

Die avond nodigen we ook een onafhankelijk kredietspecialist uit die meer informatie zal geven over de aanpak voor het aangaan van een woonkrediet.

We voorzien 40 minuten voor de presentatie en daarna is er ruim tijd voorzien om uw vragen persoonlijk te beantwoorden, vergezeld van een hapje en een drankje.  

U bent geheel vrijblijvend welkom vanaf 19u in onze toonzaal te Zulte. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Uw inschrijving wordt telefonisch bevestigd door uw bouwadviseur.

Quadro woning en moderne bouwstijl
klassieke bouwstijl realisatie

Praktische info: 

Sibomat toonzaal

Oude Waalstraat 248

9870 Zulte

09 388 71 95

info@sibomat.be

Inschrijving via onderstaand formulier. Na

het invullen van uw gegevens wordt uw

inschrijving telefonisch bevestigd door

uw bouwadviseur.

Gratis inschrijving voor info avond op 20 juni


Toonzaal Sibomat interieur