+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Nieuw te bouwen woning

Deze strakke nieuw te bouwen Sibomat woning met zuid-west oriëntatie is prachtig gelegen, vlakbij de Groene Long. De energiezuinige woning met hedendaagse architectuur is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en een garage. Heeft u bouwplannen en wil u meer info over dit project? Neem dan zeker contact op met Peter Vandepitte op het nummer 0475 24 95 33. Zo bouwen, da's een droom.

LIGGING
Project: Nieuw te bouwen woning
Straat : E. Carpentierstraat
Postcode : 8520
Gemeente : Kuurne

BESCHRIJVING
grondoppervlakte : 425
aantal slaapkamers : 3

PRIJS
vanaf : 329.000 € * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, eventuele infrastructuur en eventuele constructie volgens lastenboek en plannen exclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, en exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

Vrijblijvende info

Heeft u vragen over een van onze bouwgronden of nieuwbouwwoningen? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen u met plezier bij het realiseren van uw droomhuis

  
*
*
*
*

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Andere loten in dit project