+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Woonproject Raam - lot 5

Deze moderne nieuw te bouwen Sibomat woning maakt deel uit van ons Woonproject Raam en ligt ten noordwesten van Lokeren, aan de Gentsesteenweg. Het ligt op 3 km van de grote markt, 4 km van het station en 6 km van alle grote winkels en warenhuizen. Scholen bevinden zich vlakbij, op wandel- en fietsafstand. Deze BEN-woning is een halfopen bebouwing met op het gelijkvloers een inkom met toilet, ruime living, open keuken en wasplaats. Op het verdiep is er een nachthal met toilet, 3 slaapkamers, een berging en een badkamer. Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar ons project? Neem dan zeker contact op met Hans De Zitter (0495 25 25 07).

LIGGING
Project: Woonproject Raam - lot 5
Straat : Gentsesteenweg
Postcode : 9160
Gemeente : Lokeren

BESCHRIJVING
grondoppervlakte : 430
type : Halfopen
aantal slaapkamers : 3

PRIJS
vanaf : 324.707 € * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, eventuele infrastructuur en eventuele constructie volgens lastenboek en plannen exclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, en exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

Vrijblijvende info

Heeft u vragen over een van onze bouwgronden of nieuwbouwwoningen? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen u met plezier bij het realiseren van uw droomhuis

  
*
*
*
*

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Andere loten in dit project