+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Nieuw te bouwen woning - lot 1

Gunstig gelegen nieuw te bouwen Sibomat woning. Deze halfopen bebouwing met moderne architectuur heeft grote open ruimtes en mooie glaspartijen, en biedt u een zeer aangenaam woonklimaat. Bovendien voldoet deze woning nu reeds aan de strenge energienormen van 2021, wat resulteert in een pak extra comfort en fiscale voordelen. De woning bevat op het gelijkvloers een inkom, toilet, berging, garage, grote leefruimte, open keuken en slaapkamer. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers, technische ruimte, badkamer en apart toilet. Bezoek onze website en vraag uw informatiebrochure aan of contacteer uw bouwadviseur Peter Vandepitte op het nr 0475 24 95 33. Zo bouwen, da's een droom.

LIGGING
Project: Nieuw te bouwen woning - lot 1
Straat : Kruiswegestraat
Postcode : 8755
Gemeente : Ruiselede

BESCHRIJVING
grondoppervlakte : 676
type : Halfopen
aantal slaapkamers : 3

Vrijblijvende info

Heeft u vragen over een van onze bouwgronden of nieuwbouwwoningen? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen u met plezier bij het realiseren van uw droomhuis

  
*
*
*
*

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Andere loten in dit project