+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Nieuw te bouwen woning - lot 2

Gunstig gelegen nieuw te bouwen Sibomat woning, op 5 minuten van de op- en afrit van de E40 in Aalter. Deze gesloten bebouwing met moderne architectuur heeft grote open ruimtes en mooie glaspartijen, en biedt u een zeer aangenaam woonklimaat. Bovendien voldoet deze woning nu reeds aan de strenge energienormen van 2021, wat resulteert in een pak extra comfort en fiscale voordelen. De woning bevat op het gelijkvloers een inkom, toilet, berging, garage, grote leefruimte en open keuken. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers (waarvan 1 met dressing), technische ruimte, badkamer en apart toilet. Bezoek onze website of contacteer uw bouwadviseur Peter Vandepitte op 0475 24 95 33 of via peter.vandepitte@sibomat.be. Zo bouwen, da's een droom.

LIGGING
Project: Nieuw te bouwen woning - lot 2
Straat : Kruiswegestraat
Postcode : 8755
Gemeente : Ruiselede

BESCHRIJVING
grondoppervlakte : 380
type : Gesloten
aantal slaapkamers : 3

PRIJS
vanaf : 339.900 € * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, eventuele infrastructuur en eventuele constructie volgens lastenboek en plannen exclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, en exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

Vrijblijvende info

Heeft u vragen over een van onze bouwgronden of nieuwbouwwoningen? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen u met plezier bij het realiseren van uw droomhuis

  
*
*
*
*

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Andere loten in dit project