+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Sleutel op de deur woningbouwBouwen is het misschien wel het spannendste avontuur in uw leven! Naast de vele dromen en verwachtingen die u koestert, moet u soms ook veel keuzes maken en moeilijke knopen doorhakken. Vaak gaat het over dingen die uw petje als leek te boven gaan. Hoort u het ook donderen in Keulen als u de begrippen EPB-normen, domotica, enz. voorgeschoteld krijgt? Dan is een sleutel-op-de-deurwoning wellicht voor u de ideale oplossing. Maar wat is dat nu precies, sleutel-op-de-deur?

Ontdek alles over sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur bouwen betekent dat één bedrijf de bouw van de volledige woning voor zijn rekening neemt: van de administratieve voorbereiding tot en met de afwerking.

Wat is sleutel-op-de-deur?

Sleutel-op-de-deur bouwen betekent dat één bedrijf de bouw van de volledige woning voor zijn rekening neemt: van de administratieve voorbereiding tot en met de afwerking.

Wat is sleutel-op-de-deur?

Voordelen van sleutel-op-de-deur?

We zetten de voor- en nadelen van bouwen met een sleutel-op-de-deurfirma graag voor u op een rijtje. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wat u wenst voor uw woning, zullen die plus- en minpunten meer of minder relevant voor u zijn.

Wat zijn de voordelen van sleutel-op-de-deur?

Hoe werkt sleutel-op-de-deur?

Veel mensen associëren sleutel-op-de-deur met grote projectontwikkelaars en leggen niet de link met maatwerk. Bij Sibomat daarentegen ervaart u zowel het gemak van de sleutel-op-de-deurformule als de luxe van maatwerk. Hoe verloopt nu het bouwproces met een sleutel-op-de-deurfirma zoals Sibomat?

Hoe werkt sleutel-op-de-deur?

Hoe kiest u een SOD bouwbedrijf?

Bij het bouwen van uw droomwoning moet u veel knopen doorhakken. De belangrijkste is misschien wel de keuze van de bouwfirma. Hoe herkent u een goede sleutel-op-de-deurfirma?

Werken met een sleutel-op-de-deurfirma

Het bouwproces uw woning?

Het bouwproces van een sleutel-op-de-deurwoning bestaat uit drie stappen: de voorbereiding, de ruwbouw en de afwerking. Wilt u weten hoe het bouwproces er concreet uitziet? Wij zetten de verschillende fases voor u op een rijtje.

Het bouwproces van sleutel-op-de-deur?

Sleutel-op-de-deur met houtskeletbouw

Houtskeletbouw is de perfecte manier om uw sleutel-op-de-deurwoning te bouwen. Maar wat is het en wat zijn de voordelen van bouwen met houtskeletbouw?

Sleutel-op-de-deur versus houtskeletbouwBij Sibomat vindt u alles wat u zoekt voor uw leven onder een nieuw dak.
Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bouwen op maat

Specifiek idee over bouwen? Bij ons hebt u alle vrijheid. Sibomat helpt u uw droomhuis te bouwen, en dat steeds volgens uw wensen.

Afbraak en heropbouw

Een oude woning afbreken en vervangen door een nieuwe woning? Goed idee! Voldoe aan alle duurzaamheidseisen en geniet van 6% btw.

Projecten

Hebt u zeer snel nood aan een woning? Of wil u echt met uw eigen ogen al concreet het huis van uw dromen in werkelijkheid kunnen zien? Verken dan snel ons aanbod koopwoningen.

Snel, energiezuinig en zonder zorgen.
Zo bouwen, da’s een droom

Maak kennis met onze bouwadviseurs

Geen zin om te wachten? Neem nu al contact op met uw bouwadviseur.
We werken steeds op maat en persoonlijk, vanaf de eerste stap.