+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Woning - lot 2b

Op deze bouwgrond, rustig maar toch centraal gelegen, nabij alle voorzieningen en op 5km van bvb. het OLV Ziekenhuis Aalst bouwt Sibomat uw thuis. Want Sibomat wil dat u vrij van zorgen maar vol spanning en enthousiasme kan uitkijken naar die eerste dag in uw nieuwe thuis, dat u bouwt met de glimlach dankzij een vaste timing, een vast budget en een vlekkeloze service. Deze ruime woning is ingedeeld als een volwaardige gezinswoning die volledig volgens uw smaak naar keuze kan worden afgewerkt. De woning bestaat uit een garage, wasplaats, ruime woonkamer met open keuken, inkom met vestiaire en apart toilet. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad, de nachthal en een apart toilet. Tevens is er mogelijkheid om de zolder verder af te werken. Bezoek onze website en vraag uw informatiebrochure aan of contacteer uw bouwadviseur Hans De Zitter op het nr 0495 25 25 07.

LIGGING
Project: Woning - lot 2b
Straat : Leirekenstraat
Postcode : 9310
Gemeente : Moorsel

BESCHRIJVING
grondoppervlakte : 643
aantal slaapkamers : 3

PRIJS
vanaf : 326.146 € * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, eventuele infrastructuur en eventuele constructie volgens lastenboek en plannen exclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, en exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

Vrijblijvende info

Heeft u vragen over een van onze bouwgronden of nieuwbouwwoningen? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen u met plezier bij het realiseren van uw droomhuis

  
*
*
*
*

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Andere loten in dit project