Sibomat heeft al meer dan 40 jaar op de teller en is uitgegroeid tot een referentie op vlak van energiezuinige houtskeletbouw. We zijn dan ook ontzettend trots dat al meer dan 8 000 gezinnen de realisatie van hun woning aan ons toevertrouwden.

Onze slogan Slim Bouwen, Beter Wonen was trouwens nog nooit zo actueel, denk maar aan nieuwe technieken die een bijna-nul euro energiefactuur mogelijk maken.

Kiezen voor houtskelet is en blijft trouwens een slimme beslissing voor een slanke energiefactuur. Bouwen met hout is ook veruit de meest ecologische constructiemethode.

Bovendien bouwen wij in elke stijl die u wenst, steeds met een slim en compact concept in ons achterhoofd. We streven hierbij steeds naar een maximale comfortbeleving binnen uw vooropgesteld budget. Ons nieuwe programma Compact Woningen komt daarom uitgebreid aan bod in deze brochure.

Tot slot geven we u met de vernieuwde Sibomat inspiratiewoningen een blik op goed uitgekiende en eigentijdse ruimte-indelingen, alsook op nieuwe materialentrends.

 

 

Download hier uw inspiratiebrochure

Stel uw vraag
Sibomat brochure mockup