Laat u inspireren door Sibomat

Bent u op zoek naar een nieuwe thuis die volledig uitgerust is voor de toekomst en waar u snel kan intrekken? Dan bent u bij Sibomat aan het perfecte adres. Met meer dan 45 jaar ervaring op onze teller koopt u uw nieuwbouwwoning in houtskelet in volle vertrouwen.

Dankzij onze slimme prijszetting staat u trouwens niet voor onverwachtse verrassingen. Onze prijs omvat de volledige afwerking met royale budgetten voor keuken, sanitair, vloeren etc.

Snel uw intrek nemen

Staat u te trappelen om te verhuizen, dan vindt u bij Sibomat ook heel wat (bijna) afgewerkte nieuwbouwwoningen. U koopt deze op plan of zelfs al in ruwbouwfase.

Het grote voordeel hierbij is dat u de bouwfase gewoon overslaat en dus nog sneller uw intrek kan nemen. Onze ruwbouw woningen zijn steeds wind- en waterdicht, maar bieden u wel nog de vrijheid om deze naar keuze af te werken. Denk maar aan vloeren, keuken en eventueel ook sanitair.

Bovendien kunt u deze bijna afgewerkte woningen ook bezichtigen, waardoor u meteen een totaalbeeld hebt van uw droomwoning.

Slimme prijszetting

Bij Sibomat is de geafficheerde prijs ook meteen de all-in prijs, uiteraard wel exclusief BTW en notariskosten.

Bij ons geen onaangename verrassingen of karige budgetten voor uw houtskeletwoning. Zo kunt u in volle vertrouwen uw materialen en afwerking kiezen, zonder hoge supplementen nadien.

Slim ontworpen

Of u nu kiest om van scratch te bouwen of een bijna afgewerkte woning bij ons te kopen, u geniet steeds van een slim ontworpen thuis en in diverse bouwstijlen.

Een slim ontwerp sluit aan bij de huidige trend van compact bouwen. Een compacte woning staat immers niet gelijk aan een kleine woning, maar wel aan een maximaal bewoonbaar volume binnen een zo klein mogelijke buitenschil. Hoe minder de muuroppervlakte in contact komt met de buitenlucht, hoe minder warmte er kan verloren gaan.

Bovendien zijn al onze koopwoningen uitgerust met moderne technologieën en slim geautomatiseerd energiebeheer. Dit zorgt niet alleen voor een energiezuinige woning, maar ook voor een optimale levenskwaliteit. Elke Sibomat-woning beschikt trouwens over een E-peil 10 of minder. Dit zorgt meteen ook voor een drastische daling van uw energiefactuur.

Tot slot bieden onze bijna afgewerkte woningen ook een bijkomend financieel voordeel. Doordat deze woningen in groep worden gebouwd, samen met andere woningen in dezelfde verkaveling, resulteert dit ook in een lagere bouwkost. U krijgt als het ware meer woning voor uw budget.

Slim ecologisch

Onze woningen zijn sinds jaar en dag opgetrokken in houtskelet, hierdoor geniet u meteen van een comfortabel binnenklimaat dankzij onze techniek van het droog bouwen. Een houtskeletwoning dient immers niet uitgedroogd te worden in tegenstelling tot traditionele woningbouw met beton, cement of stucwerk én beschikt meteen over een goede luchtvochtigheidsgraad dankzij de vochtregulerende eigenschappen van hout. Dit resulteert in een lagere energiefactuur en ook veel minder waterverspilling.

Maar met houtskelet kiest u ook voor een duurzame toekomst. Een houtskeletwoning heeft namelijk een veel kleinere ecologische voetafdruk dan een traditionele woning. Wij bouwen enkel met gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen. Voor iedere gekapte boom planten we ook een nieuwe terug. Bomen halen trouwens CO2 uit de lucht en zetten die om in zuurstof. Deze CO2 blijft levenslang in het hout en dus ook in uw woning opgeslagen. Zo komt er minder koolstof in onze atmosfeer, wat weer een aanzienlijk voordeel is voor de planeet.

Kopen in volle vertrouwen

Gaat u voor uw nieuwbouwwoning in zee met Sibomat, dan bent u zeker van een onberispelijke kwaliteit. Iedere woning wordt vervaardigd in ons eigen productieatelier. Het productieproces van de woningonderdelen zoals de buitenmuren, dak en binnenwanden verloopt volledig computergestuurd met industriële precisie.

Voor de verdere afwerking van uw woning werken wij met een breed netwerk van betrouwbare partners. Samen zorgen we voor een feilloze uitvoering, volgens afgesproken planning.  Sibomat zorgt ervoor dat iedere uitvoerder naadloos op de voorganger aansluit, zonder dat er geen tijd verloren gaat. Dankzij ons slim bouwen, beter wonen- principe realiseren we niet alleen sneller uw woning, u bespaart ook tijd en wint aan gemoedsrust.

Hebt u na aankoop nog vragen of opmerkingen, dan staat onze dienst na verkoop trouwens steeds paraat.

Slim bouwen met Sibomat

Bouw slim én toekomstgericht met Sibomat, in minder dan een jaar in uw droomwoning.