+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Woonproject Raam - lot 11

Deze moderne nieuw te bouwen Sibomat woning maakt deel uit van ons Woonproject Raam en ligt ten noordwesten van Lokeren, aan de Gentsesteenweg. Het ligt op 3 km van de grote markt, 4 km van het station en 6 km van alle grote winkels en warenhuizen. Scholen bevinden zich vlakbij, op wandel- en fietsafstand. Deze BEN-woning is een halfopen bebouwing met op het gelijkvloers een inkom met toilet, ruime living met bureau, een open keuken en een wasplaats. Op het verdiep is er een nachthal met toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een berging en een badkamer. Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar ons project? Neem dan zeker contact op met Hans De Zitter (0495 25 25 07).

LIGGING
Project: Woonproject Raam - lot 11
Straat : Gentsesteenweg
Postcode : 9160
Gemeente : Lokeren

BESCHRIJVING
grondoppervlakte : 400
type : Halfopen
aantal slaapkamers : 3

Vrijblijvende info

Heeft u vragen over een van onze bouwgronden of nieuwbouwwoningen? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen u met plezier bij het realiseren van uw droomhuis

  
*
*
*
*

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Andere loten in dit project