+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat
2/11/2017 | Sibomat | Bouwen |

Een moderne bungalow bouwen is de beste manier om een woning te bouwen met optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Sibomat bouwt uw bungalow op maat!

Bouwen blijft een droom van heel wat Belgen, maar het is best een flinke investering. Daarom wordt steeds meer aandacht besteed aan een efficiënte manier van bouwen, waarbij de beschikbare ruimte optimaal gebruikt wordt. Een moderne bungalow bouwen biedt u die vrijheid.

Het is zo dat een moderne bungalow een van de type huizen van de toekomst kan zijn. Kleiner én betaalbaar wonen wordt immers steeds belangrijker. Genieten van een kostenefficiënte woning met maximaal gebruik van elke ruimte? Een moderne bungalow bouwen is de gedroomde oplossing.

bungalow T9 inspiratiewoning

Wat is een bungalow?

Een bungalow is een huis met alle ruimtes op de begane grond. Keuken, woonkamer, slaapkamer(s) en badkamer bevinden zich op het gelijkvloers. Ook de garage kan in het gebouw worden opgenomen. Een hedendaagse bungalow is een kwalitatieve en volwaardige woning. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut voor een praktische woning met een open gevoel.

Bungalows zijn daarom geschikt voor vrijwel elke levenssituatie. Alleenstaand, jong gezin of ouder koppel: een bungalow groeit met u mee. Dankzij het gelijkvloerse grondplan zijn er heel wat mogelijkheden, ook wanneer uw levenssituatie verandert.

Bij rolstoelgebruikers of oudere stellen die een bungalow bouwen, valt een last van de schouders. Alle ruimten zijn immers optimaal bereikbaar en toegankelijk.

Wonen in comfort, met ruimte voor groei

Een moderne bungalow bouwen past ook perfect bij jonge gezinnen. Eerst nog wat sparen of later nood aan meer ruimte? Ook bij een bungalow kan perfect worden aangebouwd. Er kan zelfs een extra verdieping geplaatst worden. Omdat uw woning met u meegroeit, bouwt u voor het leven.

De troeven van een slim grondplan

Een doordachte indeling is bij elke woning een must, en dat is niet anders bij een bungalow. Een slim ingedeeld grondplan draagt niet alleen bij tot een aangename leef- en woonervaring, maar het heeft ook een impact op het ecologische aspect van uw woning.

bungalow plattegrond

Omdat een bungalow alleen een gelijkvloerse verdieping heeft, kunt u optimaal gebruik maken van de natuurlijke lichtinval.

Slim gebruikmaken van de oriëntatie ten opzichte van de zon betekent genieten van de natuurlijke warmte van de zon, wat leidt tot minder stookkosten. Die kosten liggen sowieso al lager door de hogere isolatie-eisen.

Onze Tenso-lijn is gespecialiseerd in praktische, creatieve architectuur en een optimaal gebruik van elke vierkante centimeter.

Functionaliteit, architectuur en technologie worden harmonieus gecombineerd. Een hedendaagse bungalow bouwen kan dus ook perfect met houtskeletbouw.

Een van onze inspiratiewoningen is een ruime, moderne bungalow met drie slaapkamers, keuken, woon- en eetkamer, badkamer, aparte wc en een garage. Door het gelijkvloerse karakter van de woning wordt een ruimtelijk gevoel gecreëerd, met heel wat natuurlijke lichtinval dankzij de tuin, die volledig de woning omringt.

Een bungalow bouwen houdt heel wat creatieve mogelijkheden in. Net daardoor heeft u dus ook volledige architecturale vrijheid. U kunt u perfect laten inspireren door onze inspiratiewoningen, maar doe ook gerust een beroep op onze jarenlange expertise en ervaring als specialist – en pionier! – in energiezuinige woningbouw.Wij bouwen op maat, dus we staan u graag bij om de meest praktische woning te bouwen, die aan al uw wensen voldoet.

Een vrijblijvend gesprek over uw moderne bungalow?

Contacteer meteen uw Sibomat-bouwadviseur of ontdek deze 12 redenen waarom Sibomat de beste bouwpartner is voor u.

CONTACTEER UW BOUWADVISEUR
Plaats een reactie:
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.