+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Classico inspiratiewoningen

Harmonie tussen architectuur, functionaliteit, energie en technologie voor de beste prijs, of betaalbaar wonen, gecombineerd met kenmerken zoals een hellend dak, landelijke stijl en baksteenarchitectuur: dat is waar een Classico-nieuwbouwwoning voor staat.

Bovenal is het Classico-concept een uitermate flexibel concept. U bepaalt namelijk zelf de stijl en indeling van uw woning. Een persoonlijk plan voor een woning op uw maat.

Datzelfde geldt op het vlak van energie: u heeft de touwtjes in handen. U bepaalt welk energieniveau uw Classico-woning moet behalen. U kunt vrij kiezen uit een condensatieketel of warmtepomp, eventueel aanvullend met een zonneboiler of fotovoltaïsche panelen.

Karakteristiek is dat deze inspiratiewoningen zodanig werden bestudeerd en ontworpen om elke ruimte volop te benutten. Op die manier past een Classico-woning binnen vrijwel elke gezins- en levenssituatie.

Is een van onze inspiratiewoningen helemaal perfect voor uw situatie? Fijn! Samen met u bespreken wij hoe we uw droomhuis realiteit kunnen maken.

Ziet u in een van deze inspiratiewoningen, of net in allemaal, een goede basis voor een woning op uw maat? Dan begeleiden wij u met plezier tot het voor u helemaal goed zit.

Sluiten