+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Waarom Sibomat

Sibomat dat is de ervaring en kennis van meer dan 7.000 woningen in houtskeletbouw in één firma verzameld. 

Dat technisch vernuft maakt ons een betrouwbare partner voor de bouw van uw woning. Met onze certificaten en het charter van woningbouwers bewijzen we dat dit geen loze woorden zijn.

Zelfs de huidige energiezuinige woonconcepten zijn ons niet vreemd. Onze inspiratiewoningen beantwoorden aan uiterst strenge eisen. De meest recente referenties beantwoorden nagenoeg allemaal aan de BEN-doelstellingen voor 2020. Onze specialisten volgen bovendien voortdurend opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste, technische ontwikkelingen.
 

Duurzame partner

Meer dan 40 jaar al werken we met hout: een op en top duurzaam bouwmateriaal. We kiezen daarbij resoluut voor naaldhout dat lokaal gekweekt en gekapt wordt volgens duurzaam bosbeheer. Zo kunnen we u een milieuvriendelijk productieproces garanderen.

Financieel betrouwbare partner

We trekken die lijn ook door op financieel vlak. We leven de regels uit de woningbouwwet (Wet Breyne) strikt na. Sterker nog, we gaan zelfs verder door een 100% voltooiingswaarborg te bieden voor iedere woning die we bouwen. Wanneer u een contract met Sibomat ondertekent, heeft u dus de absolute zekerheid dat uw woning er binnen afzienbare tijd volledig afgewerkt zal staan.

 Op maat

Sibomat brengt uw droomhuis tot leven. Dat doen wij op uw maat. Heeft u een moderne bouwstijl in gedachten of heeft u het meer voor een pastoriewoning? Wij laten uw persoonlijkheid naar voor komen in uw woning.

bouwen-icon.pngVolgens budget

Sibomat heeft voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor uw budget! Tijdens een persoonlijk gesprek met Sibomat bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

timing-icon.pngVolgens timing

Neemt u graag nog wat meer de tijd om alle opties grondig te bekijken of weet u al perfect hoe u droomhuis er uitziet? Bij Sibomat kan het allebei. Wij werken volgens uw planning!

ervaring-icon.pngMeer dan 40 jaar ervaring

Sibomat werkt al 40 jaar met hout, een bijzonder duurzaam bouwmateriaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met expertise bijstaan en begeleiden doorheen uw bouwervaring.