U gaat bouwen en u weet al precies wat u wilt. Of juist niet. Wat u in ieder geval zeker weet, is dat u wilt bouwen in alle vrijheid. Zonder beperkingen. U wilt bouwen op maat. Wat betekent dat bij Sibomat?

Download hier onze gratis inspiratiebrochure

Vrijheid in afwerkingsgraad en architecturale keuze

Sibomat bouwt wat u nodig hebt: van ruwbouw tot een volledig afgewerkte woning. Hebt u al een architect of rekent u op uw aannemer voor de plannen? Steekt u graag zelf mee de handen uit de mouwen of laat u alles over aan professionele bouwvakkers? Bij Sibomat zijn alle afwerkingsgraden en samenwerkingen mogelijk.

Groot of klein, we bouwen uw droomhuis in de stijl en met de materialen van uw keuze. Van modern tot klassiek, van pastorie tot hoevestijl – en alles daartussenin. Architecturale keuzevrijheid: dat is voor ons bouwen op maat.

Architecture contemporaine
© Koen Van Damme
Style de construction moderne
© Koen Van Damme

Flexibele bouwplanning

Hebt u al een concreet beeld van uw woning en wilt u meteen starten met de bouw? Of ideeën waarvan u nog niet weet of ze uitvoerbaar zijn? Neem dan vooral uw tijd. Bij Sibomat bent u welkom in elke fase van uw bouwplan. We beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het omzetten van uw concept naar een reëel ontwerp.

Bouwen volgens uw budget

In een persoonlijk gesprek legt u al uw wensen op tafel. Samen bekijken we hoe we die kunnen realiseren. Zag u de keuken of badkamer van uw dromen op Instagram, maar blijkt die onbetaalbaar? Dan zoeken we alternatieve materialen die wel in uw budget passen. Want een huis bouwen is een slimme maar grote investering. Sibomat respecteert uw budget. De prijs die we vooraf bepalen, ligt vast: geen verrassingen of onvoorziene kosten.

Houtskeletbouw

Bouwkosten bestaan voornamelijk uit materiaal en werkuren. Snelle bouwmethodes zijn daarom vriendelijker voor uw budget. De houtskeletbouw van Sibomat is daar een mooi voorbeeld van. De wanden en vloeren maken we in een droog atelier, dus onafhankelijk van de weersomstandigheden. Ook hoeft een houtskelet niet uit te drogen. Dat bespaart tijd en geld. En doordat het volledige bouwproces korter is, kunt u uw nieuwe thuis sneller betrekken en is de periode dat u voor twee woningen betaalt korter.

Kom alles te weten over houtskeletbouw

bouwen op maat
Sibomat bouwen op maat

Voltooiingswaarborg

Als erkend aannemer is Sibomat wettelijk verplicht om zich borg te stellen voor 5 procent van de bouwprijs. Betrouwbaarheid is een van onze prioriteiten, het is waar we voor staan. Daarom krijgt u bij Sibomat honderd procent voltooiingswaarborg: uw garantie op de volledige afwerking van uw woning. Sibomat bouwde de afgelopen veertig jaar al meer dan 8.000 houtskeletwoningen.

Download onze brochure

Sibomat brochure mockup