+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Quadro inspiratiewoningen

Quadro staat voor modern en ruim wonen, op maat van uw budget. De kubusvorm en strakke architectuur geven de woningen een compactheid, waardoor de vloeroppervlakte optimaal wordt benut.

Dat betekent een royaal gevoel van ruimte voor u, op de meest energievriendelijke manier. Compact bouwen en energiezuinig bouwen gaan namelijk hand in hand.

Doordat alle ruimten in de woning geoptimaliseerd zijn, wordt een lager E-peil behaald en wordt het energieverbruik beperkt.

Door middel van isolatie, luchtdichtheid en verwarming heeft u bovendien alle tools in handen om van uw Quadro-woning een laagenergiewoning, BEN-woning of zelfs passiefhuis te maken.

De basisvorm van de Quadro is meteen zijn meest compacte vorm: een kubus met een plat dak. Er zijn diverse mogelijkheden binnen de Quadro-stijl, waar bijvoorbeeld onder meer met uitsprongen of extra volumes wordt gewerkt.

Krijgt u spontaan een goed gevoel bij één van deze woningen, omdat ze u helemaal op het lijf is geschreven? Of misschien doen onze inspiratiewoningen net dat wat hun naam beschrijft: u nieuwe inspiratie geven voor uw droomhuis. Waar u ook voor kiest, wij begeleiden u graag door het proces.

Sluiten