+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Bouwen op maat

Bouwen op maat: hoe ziet u uw woning?

Om het even hoe u uw woning ziet, Sibomat bouwt ze op maat.

Heeft u een voorkeur voor modern, eigentijdsklassiek of pastorij, voor klein of groot, voor opvallend of ingetogen, we vertalen ieder ontwerp naar een houtskelet dat aan uw dromen beantwoordt.

Daarbij heeft u gedurende heel het bouwtraject de touwtjes zelf strak in handen. Onze specialisten staan u bij met raad en daad: in het voortraject is dat een bouwadviseur. Na het ondertekenen van de offerte ontfermt een vakbekwame projectleider zich verder over u en uw project.

Op ieder moment in dat traject kunt u met uw vragen bij uw bouwadviseur of projectleider terecht, of het nu gaat om een financiële uitdaging, een ontwerpvraagstuk of een moeilijke materiaalkeuze. Onze specialisten luisteren naar u en geven hun doordacht en onderbouwd advies. Die raad laat u toe een weloverwogen keuze te maken op maat van uw mogelijkheden en verwachtingen.

Bij Sibomat werken we met een vaste prijs, die we samen vooraf afstemmen volgens uw budget. U weet nog voor u begint te bouwen wat het u zal kosten. Zo kan uw budget op voorhand vastgelegd worden. Bij Sibomat dus geen verrassingen en geen onvoorziene kosten. Maar er is meer!

Marktleider in energiezuinige woningbouw

Sibomat is als bouwbedrijf niet alleen een expert op het vlak van houtskeletbouw, maar we zijn ook een pionier en marktleider in energiezuinige woningbouw. We hebben immers al meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector onder de riem. In die tijd hebben we het genoegen gehad om voor meer dan 7.000 gezinnen een nieuwe thuis te bouwen.

bouwen op maat

Bouwen op maat

Sibomat brengt uw droomhuis tot leven. Dat doen wij op uw maat. Heeft u een moderne bouwstijl in gedachten of heeft u het meer voor een pastoriewoning? Wij laten uw persoonlijkheid naar voor komen in uw woning.

volgens budget

Volgens budget

Sibomat heeft voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor uw budget! Tijdens een persoonlijk gesprek met Sibomat bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

volgens timing

Volgens timing

Neemt u graag nog wat meer de tijd om alle opties grondig te bekijken of weet u al perfect hoe u droomhuis er uitziet? Bij Sibomat kan het allebei. Wij werken volgens uw planning!

bouwervaring

Meer dan 40 jaar ervaring

Sibomat werkt al 40 jaar met hout, een bijzonder duurzaam bouwmateriaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met expertise bijstaan en begeleiden doorheen uw bouwervaring.

 Ontdek onze brochures

Snel, energiezuinig en zonder zorgen.
Zo bouwen, da’s een droom

Maak kennis met onze bouwadviseurs

Geen zin om te wachten? Neem nu al contact op met uw bouwadviseur.
We werken steeds op maat en persoonlijk, vanaf de eerste stap.

Bij Sibomat vindt u alles wat u zoekt voor uw leven onder een nieuw dak.
Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bouwen op maat

Specifiek idee over bouwen? Bij ons hebt u alle vrijheid. Sibomat helpt u uw droomhuis te bouwen, en dat steeds volgens uw wensen.

Afbraak en heropbouw

Een oude woning afbreken en vervangen door een nieuwe woning? Goed idee! Voldoe aan alle duurzaamheidseisen en geniet van 6% btw.

Projecten

Hebt u zeer snel nood aan een woning? Of wil u echt met uw eigen ogen al concreet het huis van uw dromen in werkelijkheid kunnen zien? Verken dan snel ons aanbod koopwoningen.