+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Bouwen op maat

Om het even hoe u uw woning ziet, Sibomat bouwt ze op uw maat.
 
Heeft u een voorkeur voor modern, eigentijds, klassiek of pastorij, voor klein of groot, voor opvallend of ingetogen, we vertalen ieder ontwerp naar een houtskelet dat aan uw dromen beantwoordt.
 
Daarbij heeft u gedurende heel het bouwtraject de touwtjes zelf strak in handen. Onze specialisten staan u bij met raad en daad: in het voortraject is dat een bouwadviseur. Na het ondertekenen van de offerte ontfermt een vakbekwame projectleider zich verder over u en uw project.
 
Op ieder moment in dat traject kunt u met uw vragen bij uw bouwadviseur of projectleider terecht, of het nu gaat om een financiële uitdaging, een ontwerpvraagstuk of een moeilijke materiaalkeuze. Onze specialisten luisteren naar u en geven hun doordacht en onderbouwd advies. Die raad laat u toe een weloverwogen keuze te maken op maat van uw mogelijkheden en verwachtingen.
 
Ook bij het opstellen van de technische plannen heeft u het laatste woord. Voor de elektrische en sanitaire installatie krijgt u een ruime waaier aan keuzemogelijkheden. Zo vindt u altijd een stopcontact of keukenkraan die aan uw verwachtingen voldoet.
 
Doorheen heel dat traject waken we erover dat u binnen uw behoeften, budget en de stedenbouwkundige bepalingen blijft. Daar hoeft u zich niet over te bekommeren. U kunt zich volledig focussen op de fijne kanten van het bouwavontuur, dat vanaf de handtekening onder het contract tot het overhandigen van de sleutel.