moderne bouwstijl realisatie Sibomat
© Philippe Piraux

Bouwen is een lang proces van keuzes maken. Geen vrees, dat is leuk! U werkt zo volop naar uw droomhuis toe. Maar sommige keuzes kunnen ook stressvol zijn. Want hoe kiest u bijvoorbeeld een bouwpartner? Die moet betrouwbaar zijn, maar ook betaalbaar. Uw bouwpartner moet bovendien bij u passen.

We weten heel goed dat zoiets geen evidente keuze is. Daarom neemt Sibomat al meteen heel wat twijfels weg. We houden van zekerheid. Op voorhand worden zowel de prijs als de termijnen bij ons vastgelegd.

U weet nog voor u begint te bouwen wat het u zal kosten. Zo kan uw budget op voorhand vastgelegd worden

U kunt ons met alles vertrouwen. Zo hoeft u zelf geen onderaannemers te zoeken. Eén aanspreekpunt tijdens uw hele bouwverhaal, van ontzorgen gesproken! Sibomat realiseert met plezier uw volledige bouwproject, want dat is wat we doen.

Onze job bestaat erin om te streven naar de beste kwaliteit voor uw woning, met respect voor de afgesproken prijs en uitvoeringstermijn.

Ontdek deze 12 redenen waarom u voor Sibomat kiest als bouwpartner.

window.onload = function(){ const scrollElements = document.querySelectorAll(".vertical-divider-line-animated"); const elementInView = (el, scrollOffset = 0) => { const elementTop = el.getBoundingClientRect().top; return ( elementTop <= ((window.innerHeight || document.documentElement.clientHeight) - scrollOffset) ); }; const displayScrollElement = (element) => { element.classList.add("scrolled"); }; const handleScrollAnimation = () => { scrollElements.forEach((el) => { if (elementInView(el, 100)) { displayScrollElement(el); } }) } window.addEventListener('scroll', () => { handleScrollAnimation(); })}

Houtskeletbouwwoning? Bouw met Sibomat

1. Vast budget en prijs

Een offerte is bij ons gedetailleerd en op maat. Zo kent u het definitieve budget – en waar elke cent wordt aan besteed – nog voor de werken van start gaan. Bij Sibomat dus geen verrassingen en geen onvoorziene kosten. U weet waar u staat. We streven steeds naar financiële gemoedsrust en een ontzorgend gevoel bij al onze klanten. Dat doen we door middel van een professionele begeleiding.

2. Gegarandeerde termijn

We kunnen de bouwtermijn op voorhand meegeven, onder meer omdat de houtskeletwanden in onze eigen productiehallen gemaakt worden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook goed inschatten hoe lang we op de bouwplaats zullen werken. Daardoor weet u op voorhand wanneer uw woning klaar zal zijn.

3. Meer dan 8000 gebouwde woningen in België

Sibomat is al meer dan 45 jaar marktleider in houtskeletbouw in België. In die periode bouwden we meer dan 8000 comfortabele woningen. Dat is niet niets! Beschouw ons gerust als pionier in energiezuinige woningen, maar vooral streven we naar bouwen met plezier. Zo schonken we al 28.000 personen een gelukkige thuis.

4. Alle kennis en ervaring onder één dak

Met Sibomat hebt u één partner die uw project van A tot Z volgt: van ontwerp, studie en budgettering, over productie en montage tot oplevering. Alle expertise onder één dak voor de vlekkeloze realisatie van uw project.

Onze medewerkers volgen bovendien op regelmatige basis opleidingen, waardoor ze steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, regelgevingen…

architect tekent houtskeletbouw bouwplan
Houtskeletbouw Productieproces Sibomat

5. Persoonlijke begeleiding

Geen twee projecten zijn hetzelfde. U krijgt dus een persoonlijke begeleiding, afgestemd op uw project. Een project- en een werfleider loodsen u door het bouwtraject, zelfs nog voor de werken van start gaan.

U kiest de materialen, zoals vloeren en ramen, maar ook badkamermeubels en deurknoppen. Uiteraard geldt die professionele ondersteuning ook tijdens de werken op de bouwplaats. Onze medewerkers kennen hun vak tot in de puntjes en helpen u graag.

6. Unieke voorbereiding door ons eigen studiebureau

Elke woning is een nieuw, uniek project. Om verrassingen op de bouwplaats te vermijden, wordt elk project voorbereid in het eigen Sibomat-studiebureau. Funderingsplannen, uitvoeringsplannen, productieplannen, stabiliteitsplannen… Ze worden allemaal uitgewerkt door specialisten in houtskeletbouw en ervaren ingenieurs.

7. Flexibiliteit centraal

Houtskeletbouw is flexibel, net als wij. Bij Sibomat bouwt u een energiezuinige woning, een passiefwoning, een BEN-woning, een energieneutrale of een actieve woning. Het kan allemaal. We hebben de expertise en kennis in huis om uw gedroomd concept tot in de puntjes uit te werken.

Met Sibomat bouwt u het huis van uw dromen: van een klassieke pastorijwoning tot een moderne woning met plat dak. U kiest de stijl, tot in de details. Zo kunt u voor de gevelafwerking kiezen voor metselwerk, maar ook voor bepleistering, sidings, hout...

Al een architect op het oog? Geen probleem, wij realiseren uw woondroom met respect voor het creatieve ontwerp van de architect. Ons studiebureau werkt als meerwaarde voor u én voor de architect, bijvoorbeeld bij de opmaak van de uitvoeringsplannen.

Sleutel-op-de-deur bouwen vindt u in het woordenboek terug onder de term ‘comfort’. Onze voornaamste taak is u te ontzorgen. Sommige mensen steken echter graag zelf de handen uit de mouwen. Handige Harry’s kunnen perfect zelf een aantal werken uitvoeren. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

8. Eén toonzaal voor al uw wensen

Wie bouwt met ons kan kiezen uit een bijzonder ruim gamma van materialen en mogelijkheden. Dat kan gewoon in onze eigen toonzaal, waar een vooraf geselecteerd aanbod voor u staat.

Onze toonzaal werd bovendien recent compleet vernieuwd. Zo kunt u in kiezen uit 500m² bouwideeën en een groot aanbod aan materialen.

We selecteren materialen op basis van kwaliteit, ervaring en bekende merken. Zo hoeft u niet heel het land te doorkruisen in de hoop dat u er vindt wat u zoekt.

Toch niet uw ding gevonden in onze toonzaal? Geen probleem, u kunt terecht bij onze erkende leveranciers.

9. Eigen productiehallen

Onze productiehallen zijn gelegen naast onze kantoorgebouwen. Zo hebben we het beste zicht op de productie van de onderdelen van uw woning. In onze productiehallen creëren we de ideale omstandigheden, waarin de houtskeletstructuur wordt samengesteld. Zo bent u zeker van het beste resultaat en kunnen we ook bouwen op maat.

10. Europese Technische Goedkeuring

Sibomat beschikt over een Europese Technische Goedkeuring. Dat betekent dat de bouwmethode die wij toepassen, gecontroleerd en geauditeerd wordt door technische en Europees erkende goedkeuringsorganisaties.

11. 100% bankwaarborg

Sibomat is een kerngezond bedrijf. Daarom kunnen we een garantie van 100% bankwaarborg bieden. Zo geniet u de absolute zekerheid dat uw woning volledig afgewerkt wordt volgens de voorwaarden die in het contract werden vastgelegd.

12. Hoge klantentevredenheid

We willen echt dat u een aangename bouwervaring beleeft. Daarom streven we naar uitmuntende klanttevredenheid.   

Sibomat houtskeletbouw realisatie
klantenverhaal Sibomat

Slim bouwen met Sibomat

Bouw slim én toekomstgericht met Sibomat, in minder dan een jaar in uw droomwoning.