stappenplan houtskeletbouw voorbereiding

Bouwen is best een avontuur. Het is een spannend moment in uw leven en dat kan al eens stressvol zijn. Bovenal moet het echter leuk zijn. Dat is althans onze visie. Als bouwpartner willen we u ontzorgen.

We geven u graag mee hoe het bouwproces in z’n werk gaat, van voorbereiding tot afwerking. Er komt best wel wat bij kijken, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Wie bouwt met Sibomat wordt bovendien tijdens het hele proces begeleid en ondersteund door onze project- en werfleiders.

Het bouwproces bestaat in een notendop uit drie grote fases.

1. Voorbereiding

Bouwen begint bij de beslissing tot bouwen, gevolgd door denkwerk en plannen maken. Een belangrijk onderdeel van het bouwproces, want u legt als het ware de figuurlijke fundering van uw toekomstige thuis.

Stap 1. Voorbereiding

2. Ruwbouw

In de ruwbouwfase wordt uw woning opgetrokken. U ziet uw woning echt tot stand komen. Een goede begeleiding door uw bouwpartner maakt ook hier dat u als klant ontlast wordt.

Stap 2. Ruwbouw

3. Afwerking

In deze fase krijgt uw woning krijgt echt vorm, met onder meer de installatie van de badkamer en de keuken. Van kale muren en lege deurgaten naar een warm, gezellig plekje.

Stap 3. Afwerking

Slim bouwen met Sibomat

Bouw slim én toekomstgericht met Sibomat, in minder dan een jaar in uw droomwoning.