Het kiezen van een aannemer is altijd een moeilijke stap. U moet uw vertrouwen schenken aan een volstrekt onbekende, en dat voor één van de grootste investeringen in uw leven. Bij Sibomat geven we u enkele zekerheden om die stap te vergemakkelijken. 

Kwaliteitsgarantie

Sibomat beschikt over een ISO 9001:2008-certificaat. Het is een garantie voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Met het ETA-certificaat (Europese Technische Goedkeuring) bevestigen we de kwaliteit van onze realisaties. Externe bureaus controleren frequent onze bedrijfsprocessen en eindproducten om te verifiëren of we aan de kwaliteitsstandaarden voor deze certificaten voldoen.  

Wet Breyne

Sibomat leeft de Wet Breyne na. Deze wet – van toepassing op alle projecten die volledig door 1 aannemer worden uitgevoerd – beschermt u als opdrachtgever. Ze bepaalt onder meer dat het voorschot maximaal 5% van de totale kostprijs mag bedragen. Betalingen mogen ook nooit de waarde van de uitgevoerde werken overschrijden en in het contract moeten heel wat aspecten verplicht vermeld worden.

Charter van woningbouwers

Sibomat onderschrijft het Charter van woningbouwers. Daarmee erkennen we dat we de Wet Breyne naleven, maar ook dat we financieel gezond zijn en over de nodige technische vakbekwaamheid beschikken. Bouwbedrijven krijgen het label enkel uitgereikt wanneer ze aan drie strenge voorwaarden voldoen. Het Charter biedt u dus een garantie dat u met een vakbekwame en betrouwbare onderneming in zee gaat.

100% voltooiingswaarborg

Sibomat is een financieel gezond bedrijf dat deel uitmaakt van de Matexi Group. Voor elke woning die we bouwen, stellen we een voltooiingswaarborg van 100%. Zo heeft u op ieder moment de absolute zekerheid dat uw woning altijd wordt afgewerkt.

Ervaring met energiezuinige concepten

Sibomat begeeft zich niet op onbekend terrein bij het bouwen van een energiezuinige woning, of het nu gaat om een passiefhuis, BEN-woning of nulenergiewoning. Onze technische specialisten hebben de nodige praktijkervaring en houden die ook voortdurend up-to-date via bijscholingen. Daartoe zijn we onder meer lid van het Passiefhuis Platform. Als specialist in energiezuinig bouwen mogen we woningen afleveren met een passiefhuis-certificaat. Met dat certificaat krijgt u korting op de onroerende voorheffing.

Kortom, kiezen voor Sibomat is kiezen voor bouwplezier!

Maak hier uw afspraak

Wenst u deze kijkwoning te bezoeken? Maar dan hier eenvoudig een afspraak met uw regionale bouwadviseur.