+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat
27/08/2019 | Sibomat | Bouwen |

Dromen van uw droomhuis is heel fijn, maar hoe maakt u er nu realiteit van? We helpen uw bouwdroom werkelijkheid te maken!

Uw droomhuis bouwen is een van die grote avonturen in ons leven. Het is absoluut een belangrijke investering. Het is dus logisch dat u niet voor minder dan uw droomhuis gaat. Maar hoe kunt u die droomwoning realiteit maken?

Vrijwel iedereen met bouwplannen heeft een duidelijk beeld in het hoofd van hoe hun droomhuis eruitziet. Maar wanneer u aan uw bouwverhaal begint, kunt u zich nogal overweldigd voelen en lijkt dat droombeeld opeens heel ver weg. Daarom tonen we u graag hoe u uw droomwoning laat bouwen zonder al te veel stress.

Uw huis, uw stijl

Uiteraard moet uw woning helemaal voldoen aan uw persoonlijke stijl. Binnenin, maar ook aan de buitenzijde. Of u nu houdt van een strakke, moderne woning of helemaal verliefd bent op de charmante pastoriestijl: op uw bouwstijl moet u niet inboeten.

Bij een houtskeletbouwbedrijf zoals Sibomat ondervindt u geen enkele architecturale beperking. Onze inspiratiewoningen geven u alvast ideeën over uw woningontwerp en –indeling.

We bieden drie verschillende lijnen aan: Quadro (modern en ruim), Classico (landelijke stijl met een functionele ruimte-indeling) en Tenso (een ruim scala aan verschillende modellen, die u laat kennismaken met alle mogelijkheden).

Creatievelingen kunnen zich uiteraard ook helemaal laten gaan. Teken gerust zelf iets uit, zo ziet uw bouwpartner meteen uw visie en komt u samen tot het beste resultaat.

Ook wie graag met zijn eigen architect werkt, kan uitgebreid zijn plannen uit de doeken doen. Kies wel voor een architect met ervaring in uw gewenste bouwmethode, om onaangename verrassingen te vermijden.

Haast en spoed…

Is zelden goed, maar u wilt ook geen jaren in een bouwverhaal zitten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want vandaag zijn er heel wat andere bouwmethodes die sneller zijn dan de traditionele bouwmethode. Bij houtskeletbouw kunt u er van uitgaan dat u vijf tot zeven maanden na de start van de werken kunt intrekken in uw nieuwe droomhuis.

Money, money, money

Wie aan bouwen denkt, denkt aan het budget. Het vormt de leidraad door het hele proces. Logisch, want bouwen is een grote investering. Een slimme investering bovendien.

Het is dus belangrijk dat uw bouwpartner respect heeft voor uw budget. Daarom werkt Sibomat met een duidelijk vooraf bepaalde prijs. Geen verrassingen, geen onvoorziene kosten.

Iets om te overwegen: sommige bouwmethodes verlopen sneller dan andere. Houtskeletbouw is hier een voorbeeld van. En zoals u weet: time is money. De periode waarin u tegelijkertijd huur moet betalen en krediet moet aflossen, wordt met houtskeletbouw aanzienlijk korter.

Met aandacht voor het milieu

Energiezuinig wonen is al lang geen geitenwollensokkenverhaal meer. Het is immers niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Door ecologisch te bouwen, kunt u de energiekosten namelijk sterk drukken. Zo bouwt u uw droomwoning met het oog op de toekomst.

 

Klaar om werk te maken van uw bouwplannen?

Een houtskeletbouwwoning is een van de slimste beslissingen die u kunt maken bij de realisatie van uw droomwoning.

ONTDEK HOUTSKELETBOUW
Bouwen | Nieuwbouw
Plaats een reactie:
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.

Wanneer u op “verzenden” klikt, zal Sibomat u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.