afwerking bouwproces houtskeletbouw

Stap 3: Afwerking van de woning

Binnenin werden de wanden van uw woning afgewerkt met vezelversterkte platen. De wanden werden geïsoleerd en alle leidingen zijn aanwezig.

Nu kan de afwerking van de woning echt van start gaan. Vaak de leukste fase, want nu ziet u echt de look en feel van uw woning tot stand komen. De fase houdt voor ons natuurlijk wat meer in dan schilderen en kaders ophangen. Samenwerken met ons betekent echter dat u zich daar geen zorgen moet over maken. Wanneer wij klaar zijn, kunt u effectief overgaan tot het decoreren van uw nieuwe optrekje.

Wat moet nog worden uitgevoerd?

De vezelversterkte platen op de wanden en het plafond moeten worden afgewerkt. Sibomat werkt met een vezelversterkte gipsplaat, die dikker en sterker is dan de klassieke gipsplaat. De vezelversterkte plaat is bovendien akoestisch performanter, waterafstotend, brandvertragend en steviger, met meer wooncomfort als gevolg.

Een van de laatste grote en technische werken is het plaatsen van de vloerbekleding. Daar zijn geen beperkingen in: zowel tegels, parket, laminaat als vinyl behoren tot de opties.

Op dit moment is uw woning klaar voor het plaatsen van: de trap, de keuken en de badkamer, tot de binnendeuren en de venstertabletten.

De laatste loodjes

Een van de laatste stappen is uw woning een likje verf te geven of te behangen. Wanneer dat erop zit, bent u klaar om te verhuizen.

Uw bouwavontuur is een uniek en boeiend proces. Daarom is een goede begeleiding belangrijk. Wanneer u kiest voor Sibomat als bouwpartner, kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding, op maat van uw project. We streven naar een kwalitatieve woning, helemaal naar uw wens.

Dienst na oplevering

Ook na de afwerking van uw woning, nadat u bent verhuisd en zelfs jaren later blijft Sibomat er zijn voor u. Onze dienst na oplevering is steeds bereikbaar en blijft, samen met u, zorg dragen voor uw huis.

Slim bouwen met Sibomat

Bouw slim én toekomstgericht met Sibomat, in minder dan een jaar in uw droomwoning.