+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Houtskeletbouw van A tot Z

Bouwen kan vandaag op heel wat manieren. Hoewel nog steeds veel mensen kiezen voor de traditionele bouwmethode, wint de houtskeletbouw jaar na jaar aan belang. Maar wat is dat precies, houtskeletbouw?

houtskeletbouw opbouw

 Vraag hier uw gratis brochure

 

Ontdek het bouwproces van een houtskeletbouwwoning

Het dossier bevat alle info over houtskeletbouw: de definitie, de trends en evoluties, de voordelen en de prijs. U ontdekt hoe een bouwproces van houtskeletbouwwoning wordt gebouwd. Wij vertellen u graag hoe bouwen in z’n werk gaat, van voorbereiding tot afwerking.

Wat is houtskeletbouw?

Houtskeletbouw is een bouwmethode waarbij de dragende elementen bestaan uit houten stijlen en balken. Ontdek de opbouw van een houtskeletbouwwand.

Wat is houtskeletbouw

Houtskeletbouw in België

De boeiende geschiedenis van een aan populariteit winnende bouwmethode: houtskeletbouw. Steeds meer kiest men voor houtskeletbouw in geval van nieuwbouw, aanbouw of renovatie!

Houtskeletbouw in België

Trends in houtskeletbouw

Houtskeletbouw kent sterke prestaties op het vlak van energie, akoestische en thermische isolatie. Perfect voor woning-, appartements- en kantoorbouw.

Evolutie en trends

Prijs van houtskeletbouw

De prijs van houtskeletbouw is vergelijkbaar met die van een traditionele woning, maar u krijgt er wel heel wat meer voor in de plaats. Ontdek hier wat!

Prijs van houtskeletbouw

Voordelen van houtskeletbouw

Een houtskeletbouwwoning is niet alleen een ecologische, energiezuinige woning, maar het is ook een snelle en flexibele bouwmethode! Ontdek hier alle voordelen.

De voordelen van houtskeletbouw

Misvatting over houtskeletbouw

Ook akoestiek, brandveiligheid en prijs zijn optimaal bij houtskeletbouw. Houtskeletbouw heeft een tijd te maken gehad met een aantal vooroordelen. Deze behoren echter tot het verleden.

De vooroordelen ontkracht

Bouwproces van een houtskeletbouw

We geven u graag mee hoe het bouwproces in z’n werk gaat, van voorbereiding tot afwerking. Het bouwproces bestaat in een notendop uit drie grote fases: voorbereiding, ruwbouw en afwerking.

Het bouwproces van houtskeletbouw

Waarom bouwen met Sibomat?

Bouwplannen? Daar weten we alles van. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring met houtskeletbouw en bouwden al meer dan 7000 woningen. Ontdek wat we voor u in huis hebben!

12 redenen waarom u kiest voor Sibomat