+32 9 388 71 95 info@sibomat.be Bezoek onze showroom Sibonet NL / FR
Mijn Sibomat

Ontdek wat Sibomat u meer kan bieden voor uw budget

Tussen bouwplannen en een droomwoning staat vaak één ding: het budget. Het is namelijk niet zo simpel om de kostprijs van een nieuwbouwwoning te berekenen, want heel wat verschillende factoren kunnen een invloed hebben op de prijs van een nieuwbouw.

Bij Sibomat werken we met een vaste prijs, die we samen vooraf afstemmen volgens uw budget. U weet nog voor u begint te bouwen wat het u zal kosten. Zo kan uw budget op voorhand vastgelegd worden. Bij Sibomat dus geen verrassingen en geen onvoorziene kosten. Maar er is meer!

Marktleider in energiezuinige woningbouw

Sibomat is als bouwbedrijf niet alleen een expert op het vlak van houtskeletbouw, maar we zijn ook een pionier en marktleider in energiezuinige woningbouw. We hebben immers al meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector onder de riem. In die tijd hebben we het genoegen gehad om voor meer dan 7.000 gezinnen een nieuwe thuis te bouwen.

bouwen op maat

Bouwen op maat

Sibomat brengt uw droomhuis tot leven. Dat doen wij op uw maat. Heeft u een moderne bouwstijl in gedachten of heeft u het meer voor een pastoriewoning? Wij laten uw persoonlijkheid naar voor komen in uw woning.

volgens budget

Volgens budget

Sibomat heeft voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor uw budget! Tijdens een persoonlijk gesprek met Sibomat bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

volgens timing

Volgens timing

Neemt u graag nog wat meer de tijd om alle opties grondig te bekijken of weet u al perfect hoe u droomhuis er uitziet? Bij Sibomat kan het allebei. Wij werken volgens uw planning!

bouwervaring

Meer dan 38 jaar ervaring

Sibomat werkt al 38 jaar met hout, een bijzonder duurzaam bouwmateriaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u met expertise bijstaan en begeleiden doorheen uw bouwervaring.

 12 redenen waarom u bouwt met Sibomat

Flexibiliteit centraal

Bij Sibomat bouwt u een energiezuinige woning, een passiefwoning, een BEN-woning, een energieneutrale of een actieve woning. Het kan allemaal. We hebben de expertise en kennis in huis om uw gedroomd concept tot in de puntjes uit te werken.

Met Sibomat bouwt u het huis van uw dromen: van een klassieke pastorijwoning tot een moderne woning met plat dak. U kiest de stijl, tot in de details. Zo kunt u voor de gevelafwerking kiezen voor metselwerk, maar ook voor bepleistering, sidings, hout...

 Quadro - Moderne Inspiratiewoningen

 Classico - Landelijke Inspiratiewoningen

 Tenso - Tijdloze Inspiratiewoningen

 

Onze Diensten

Sleutel op de deur

Zoekt u de meest zorgeloze weg naar een eigen woning? Laat ons u dan inspireren. Wij bieden u een scala aan sleutel-op-de-deur woningen in diverse stijlen: van klassiek over tijdloos tot uitgesproken modern. Al onze woningen zijn zeer functioneel ontworpen: elke vierkante meter wordt optimaal gebruikt, aangepast aan uw specifieke gezins- of levenssituatie.

Afbraak & vernieuwbouw

Hebt u een oudere woning gekocht of geërfd en wil ze graag laten aanpassen aan uw wensen en aan de noden van het hedendaagse wonen? Of wilt u de bestaande woning vervangen door een nieuwe? Ook daarbij helpen onze bouwadviseurs u graag. En … er is meer mogelijk dan u vermoedt.

Uw ontwerp, uw afwerking

Heeft een architect voor u al een ontwerp uitgetekend? Hebt u zelf specifieke ideeën en wensen? Wilt enkel een ruwbouw of een wind- en waterdichte woning? Wil u zelf de handen uit de mouwen steken?Ons eigen studie- en ingenieursbureau werkt samen met uw architect en uzelf uw droomwoning voor u uit. Onze ervaren specialisten bouwen verder op hun expertise om voor u een gepersonaliseerde offerte uit te werken.

Bouwgronden

Bent u al wel geïnspireerd door ons aanbod maar beschikt u niet meteen over een bouwgrond? Geen nood. Ook in de buurt van uw gedroomde woonplaats kunnen we u een grond voorstellen.

U gaat bouwen? Laat u inspireren!

Ontdek een ruim scala aan bouwstijlen en inspiratiewoningen. Ze zijn de ideale inspiratiebron voor uw persoonlijk woningontwerp.

ONTDEK ONZE INSPIRATIEWONINGEN