Sibomat meer bouwbudget

Tussen bouwplannen en een droomwoning staat vaak één ding: het budget. Het is namelijk niet zo simpel om de kostprijs van een nieuwbouwwoning te berekenen, want heel wat verschillende factoren kunnen een invloed hebben op de prijs van een nieuwbouw.

Bij Sibomat werken we met een vaste prijs, die we samen vooraf afstemmen volgens uw budget. U weet nog voor u begint te bouwen wat het u zal kosten. Zo kan uw budget op voorhand vastgelegd worden. Bij Sibomat dus geen verrassingen en geen onvoorziene kosten. Maar er is meer!

Marktleider in energiezuinige woningbouw

Sibomat is als bouwbedrijf niet alleen een expert op het vlak van houtskeletbouw, maar we zijn ook een pionier en marktleider in energiezuinige woningbouw. We hebben immers al meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector onder de riem. In die tijd hebben we het genoegen gehad om voor meer dan 7.500 gezinnen een nieuwe thuis te bouwen.

window.onload = function(){ const scrollElements = document.querySelectorAll(".vertical-divider-line-animated"); const elementInView = (el, scrollOffset = 0) => { const elementTop = el.getBoundingClientRect().top; return ( elementTop <= ((window.innerHeight || document.documentElement.clientHeight) - scrollOffset) ); }; const displayScrollElement = (element) => { element.classList.add("scrolled"); }; const handleScrollAnimation = () => { scrollElements.forEach((el) => { if (elementInView(el, 100)) { displayScrollElement(el); } }) } window.addEventListener('scroll', () => { handleScrollAnimation(); })}

Flexibiliteit centraal

Bij Sibomat bouwt u een energiezuinige woning, een passiefwoning, een BEN-woning, een energieneutrale of een actieve woning. Het kan allemaal. We hebben de expertise en kennis in huis om uw gedroomd concept tot in de puntjes uit te werken.

Met Sibomat bouwt u het huis van uw dromen: van een klassieke pastorijwoning tot een moderne woning met plat dak. U kiest de stijl, tot in de details. Zo kunt u voor de gevelafwerking kiezen voor metselwerk, maar ook voor bepleistering, sidings, hout...

Bij Sibomat vindt u alles wat u zoekt voor uw leven onder een nieuw dak. Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bouwen op maat

Specifiek idee over bouwen? Bij ons hebt u alle vrijheid. Sibomat helpt u uw droomhuis te bouwen, en dat steeds volgens uw wensen.

Afbraak en heropbouw

Een oude woning afbreken en vervangen door een nieuwe woning? Goed idee! Voldoe aan alle duurzaamheidseisen en geniet van 6% btw.

Projecten

Hebt u zeer snel nood aan een woning? Of wil u echt met uw eigen ogen al concreet het huis van uw dromen in werkelijkheid kunnen zien? Verken dan snel ons aanbod koopwoningen.

Bespreek uw plannen met een bouwadviseur

Wenst u de haalbaarheid van uw bouwplannen af te stemmen met een bouwadviseur? Maak hier eenvoudig een vrijblijvende afspraak.